MOBİL UYGULAMA YAZILIMI

UYGULAMA GELİŞTİRİCİ

400.000’lerden fazla mükemmel görünüme sahip uygulama, Yazılım mühendisleri tarafından özel kod yazarak oluşturuldu ve yayınlandı. Sizin için Android ve iOS destekli üst düzey uygulamalar oluşturuyoruz.

E - TİCARET UYGULAMASI

E ticaret fikriniz için iOS ve Android alt yapılı uygulama geliştirebiliriz. Hayallerinizi fikriniz ile gerçekleştirecek uygulamayı oluşturup ve istediğiniz tasarımı yapabiliriz.

BAYİ UYGULAMASI

Özel tasarım mobil uygulama hizmeti alıp, bayilerinize oluşturduğunuz üyelikler ile bayilerinizin siparişlerini tek bir çatı altında toplayabilirsiniz.

MOBİL UYGULAMA YAZILIMI

Mobil uygulama yazılımı piyasaya çıkışı. İlk olarak iPhone işletim sistemi olan iOS sisteminin ortaya çıkışı ile birlikte akıllı telefonlara taleb hat safalara çıkmıştır. Android ve iOS işletim sistemleri mobil üzerindeki inanılmaz güçlü rekabet cihazların hızlıca geliştirilmesini sağlamıştır. Bu noktada rekabeti sağlayan en önemli faktör işletim sistemlerinin uygulama geliştiricileri tarafından koyulan sınırları yavaş yavaş kaldırılmış olmasıdır ve bunun akabinde daha yüksek donanımlar kullanılmasıdır.  Yüksek donanımlar ise beraberinde çok daha iyi tasarlanmış ios ve adroid yazılımı ile yüksek grafikli kaliteli uygulamaları meydana getirmiştir.